Bio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- MUSIKKEN og TEKSTENE -

 

- er sterkt preget av refleksjoner rundt menneskets indre reise gjennom livet -

 

 

Lyset

du treng

finst

- dikt av Helge Torvund -

 

LIGHT WITHOUT SHADOW

- Lys uten skygge - er et band bestående av Petter Simonsen (vokal), Tommy Grønlund (gitar) og Tom Joelsen (trommer/perkusjon). Bandet ble startet på slutten av 2014.

 

Petter og Tommy har tidligere samarbeidet en rekke år i bandet Aum, mens Tommy og Tom har felles musikalske røtter fra første halvdel av 1990-tallet i rockebandet Sound Theater. LWS er preget av disse, på mange måter, musikalske ytterpunkter, men har antatt sin egen melodiøse identitet og særpreg.

 

Petter Simonsen har sin musikalske bakgrunn blant annet fra koret ved den Norske Opera, acapella mannskoret Gli Scapoli, bandet Aum og er involvert i Ensemble Giorgi (Georgisk folkesang). Hans sang er preget av en bred erfaringsbakgrunn innen en rekke musikalske sjangre. Han er også en meget engasjert økologisk bonde i Hemnes, hvor han er født og oppvokst.

 

Tommy Grønlund har tidligere spilt i band som Fury, Sound Theatre og Aum. Selv om hans musikalske røttene er godt plantet i rockens verden, så antar gitarspillet hans et sart og melodiøst særpreg, sterkt preget og videreført fra perioden i Aum. Tommy er fra Fosser i Aurskog Høland.

 

Tom Joelsen har traktert trommene i en rekke band siden tidlig på 80-tallet, blant annet Marathon, Rise’n’Rejoice og Sound Theater. Tom er fra Nes på Romerike.

 

Musikken er melodiøst farget av bandmedlemmenes ulike musikalske bakgrunn, med et sterkt fokus på de gode melodilinjene og engasjerte tekster. Bandets intensjon er å formidle en positiv opplevelse for dem som kommer for å høre dem spille live.

Det er Tom som skriver tekstene, mens Tommy og Petter komponerer de gode melodilinjene.

Call us: + 47 991 65 516

Copyright LWS @ All Rights Reserved